MHP Erken Seçim Hazırlığına Hız Kaybetmeden Başladı

MHP seçim hazırlıklarını zaman kaybetmeden başladı. MHP Genel Merkezi, 24 Haziran'da gerçekleştirilmesi öngörülen erken seçimde aday adaylığı başvuruları için hazırlık yapılıyor.

19.04.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-16:36) MHP Erken Seçim Hazırlığına Hız Kaybetmeden Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün seçim tarihini 24 Haziran olarak kararlaştırılmasının ardından seçim startını veren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), seçim hazırlıklarına başladı.

Bu bağlamda MHP, 21 Nisan Cumartesi günü Kızılcahamam'da Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıda, MHP’nin "seçim stratejisini" konuşacak ve karara varılacak.

Görüşmede, 2 aylık seçim sürecinde seçimlerde en üst düzeyde başarının nasıl alınabileceği ve bunun için neler yapılması gerektiği konuşulacak.

Partinin seçim stratejisinin, MHP'nin 12. Olağan Kurultayı'nda kullanılan "Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka" şiarı bağlamında "milli beka" ve "cumhur ittifakı"nın"  elzem ve ihtiyacı temelinde ele alınıp şekil kazanması bekleniyor.

Strateji belirlenirken daha önceki genel seçimler öncesinde hazırlanan seçim beyannameleri de göz önünde bulundurulacak.

Parti kurmayları, MHP'nin seçime en fazla hazır parti olduğunu söyleyerek kurultay hazırlıkları döneminde teşkilatın sahada olduğunu, milletin nabzını tuttuğunu ve düşüncelerini paylaştığını ifade etti.

ADAY ADAYLIĞI BAŞVURU STANTLARI KURULUYOR

MHP Genel Merkezi'nde de hızlı bir şekilde seçim hazırlıkları yaşanmaya başlandı. Genel Merkez'de aday adaylığı başvuruları için stantlar oluşturuluyor. Yüksek Seçim Kurulunun seçim takvimini açıklamasının sonrasında partinin belirlediği tarihe göre aday adaylığı başvuruları alınacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal