Mevsimin İlk Karı Sarıkamış'a Yağdı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında bulunan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin zirvesine mevsimin ilk karı yağdı.

30.10.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-14:10)

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında bulunan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin zirvesine mevsimin ilk karı yağdı.

Sarıkamış'ta kendini gösteren sağanak, bölgenin yüksek kısımlarında kar yağışına dönüştü. Ağbaba dağları ile kış turizminin önemli merkezlerinden olan Cıbıltepe'nin 2 bin 634 rakımlı zirvesi beyaza büründü.

Kayak merkezinde hizmet veren bir otelin genel müdürü Kemal Sönmez,konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, mevsimin ilk karının kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdi.

Kar yağışının gece saatlerinde etkili olduğunu aktaran Sönmez, "Zirveye kar yağdığını gördük. Bu demektir ki iyi, güzel bol karlı bir sezon bizi bekliyor. Mekanik tesisler ve oteller olarak son hazırlıklarımızı yapıyoruz. İyi bir kış sezonu bizi bekliyor. Kayakseverler, doğaseverler hazırlıklarını şimdiden yapsınlar." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal