Metrobüste Genç Kızın Fotoğraflarını Çeken Şahıs Suçüstü Yakalandı

İstanbul'da tacizci bir sapık metrobüste genç kızın gizlice fotoğraflarını çekti. Kızın şüphelenmesinin ardından telefonuna bakılan sapık metrobüsten kaçmak isterken yakalandı.

18.07.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-11:36) Metrobüste Genç Kızın Fotoğraflarını Çeken Şahıs Suçüstü Yakalandı

İstanbul'da metrobüste telefonuyla genç kızın gizlice fotoğrafını çeken bir şahıs suçüstü yakalandı. Şüpheli, kaçmaya çalıştığı sırada diğer yolcular tarafından tutuldu.

FOTOĞRAFLARININ ÇEKİLDİĞİNDEN ŞÜPHELENDİ

İstanbul'da metrobüste B.A adlı genç kız, metrobüste karşı koltukta oturan adamın, gizlice kendi fotoğraflarını çektiğinden şüphe etti. Genç kızın daha sonra oturduğu koltuktan kalkarak şüphelendiği şahsın arkasına geçti.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Posta'dan Mine Bozkurt'un aktardığı haber şu şekilde; Tacizci telefonundan çektiği fotoğraflara baktığı sırada genç kız, adamı suçüstü yakaladı. Genç kız, tacizciden çektiği fotoğrafı silmesini talep etti fakat tacizci, ısrarla telefonunu göstermek istemedi.

YOLCULAR TACİZCİNİN KAÇMASINI ENGELLEDİ

Metrobüsteki tartışmaya bu esnada diğer yolcular da dahil oldu. Yolcuların 'Eğer fotoğrafını çekmediysen telefonunu göster' diyerek ısrar etmesinin ardından tacizci sapık, metrobüsten kaçmaya uğraştı. Yolculardan biri, tacizcinin önüne geçerek metrobüten inmesini engelledi. Yolcuların ve mağdur genç kızın ısrarları ardından zanlı, telefonundaki genç kıza ait fotoğrafları silerek metrobüsten indi.

Kameraya yansıyan olayda, tacizci sapığın telefonunu ısrarla göstermek istememesi ve metrobüsten inmeye çabalaması, yolcuların adamı durdurması fark ediliyor. Tacizcinin telefonundaki genç kıza ait görüntüleri sildikten sonra metrobüsten inmesi de kameraya yansıyor. Öte yandan, genç kız tacizciden şikayetçi olacağını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal