Meteroloji'den İstanbul'a Yağış Uyarısı Geldi

Meteoroloji'den İstanbul için yağış uyarısı geldi. Yapılan açıklamada sıcaklıkların haftasonunda hissedilir derecede düşeceği bildirildi.

27.06.2019-16:56 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-16:52)

Trakya, İstanbul, Marmara Bölgesi'nin doğusu ile çevrelerinde yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Mevsim normallerinin üstünde giden hava sıcaklıklarının da hafta sonunda hissedilir derecede düşerek mevsim normalleri civarına ineceği düşünülüyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden paylaşılan açıklamada, bölgenin yarından itibaren yağışlı havanın etkisine gireceğinin düşünüldüğü bildirildi.

Açıklamada, yarın Trakya (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ), İstanbul, Marmara’nın doğusu (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirilerek, cumartesi Marmara’nın doğusu (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın süreceğini bildirildiği kaydedildi.

Mevsim normallerinin üstünde giden hava sıcaklıklarının hafta sonunda hissedilir derecede düşerek mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin edildiği vurgulanan açıklamada, serin ve yağışlı sistemin cumartesi akşamından itibaren bölgeyi terk etmesinin beklendiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal