Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması! Kış Geri Döndü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt çapında çok bulutlu ve yağışlı bir havanın etkili olacağı bekleniyor.

01.02.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-09:43) Meteoroloji'den Son Dakika Açıklaması! Kış Geri Döndü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt çapında çok bulutlu ve yağışlı bir havanın etkili olacağı bekleniyor. Yağışların; özellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Sivas, Yozgat ve Kayseri çevreleri ile Antalya'nın doğusunun yüksek bölgelerde yer yer karla beraber yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ege ve Akdeniz kıyı kesimindeki yağışların şiddetli sağanak olarak yağacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor. Rüzgarın özekkikle güney ve güneydoğu yönlerinden orta şiddette, Ege ve Akdeniz'de şiddetli (40-70 Km/saat) ve yağış anında kıyı kesimlerinde kısa süreli fırtına (50-80 Km/saat) şeklinde, Marmara, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer şiddetli (40-60 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal