Meteoroloji'den Öğle Saatleri İçin Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), günün hava durumu verilerinde kuvvetli rüzgar ve yağış uyarılarında bulundu. Özellikle Marmara Bölgesinin güney kesimlerinde etkili olacak olan kuvvetli rüzgar, İç Anadolu Bölgesinin doğusu ve Orta-Batı Karadeniz Bölgesine ise kuvvetli yağış olarak görülecek

14.06.2019-09:06 - (Son Güncelleme: 14.06.2019-11:27)

Hava durumunda son dakika verilerini aktaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerine karşı uyarıda bulundu. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde görüleceği tahminlerinde bulunan MGM, birçok bölge için ise kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmeler doğrultusunda; Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kırklareli'nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya civarları ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI  

Hava sıcaklıüında  önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal