Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı! 11 Mayıs Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Mayıs tarihli ve hafta sonu hava durumu ile ilgili son dakika açıklamalarını yayınladı. Günlük hava durumu raporuna göre, sıcaklığın mevsim normalleri civarında devam edeceği bekleniyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? Havalar ne zaman ısınacak?

11.05.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-10:12)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre, bugün Yurt genelinde yağış bekleniyor. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kısımları, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir ve Giresun çevreleri ile Çanakkale’nin doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor. Yağışların; öğle vaktinden sonra Sinop ve Samsun’un iç kısımları ile Kastamonu’nun doğu, Amasya’nın batı ve Çorum’un kuzey ilçelerinde yerel olarak şiddetli (21-50 kg/m2) olması tahmin ediliyor.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılara göre; Yağışların; öğle vakitlerinden sonra Sinop ve Samsun’un iç kesimleri, Kastamonu’nun doğu, Amasya’nın batı ve Çorum’un kuzey ilçelerinde yerel olarak şiddetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden oluşabilecek ani sel, su basıkını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı riski gibi sıkıntılara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal