Meteoroloji Uyardı, Eğitime Ara Verildi

Mersin il genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle eğitime bir günlüğüne ara verildi.

05.12.2018-19:09 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-18:51)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Akdeniz'de fırtına olacağına dair bir açıklama geldi. Açıklamada fırtına yarın geceden itibaren etkisini kaybedecek. Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamada, yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiği için eğitime bir gün ara verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına beklendiğini açıkladı.Fırtınanın yarın gece saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği belirtildi.  

Batı Akdeniz'de rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi beklenmekte. Mersin  Valiliği de yarın beklenen yoğun sağanak yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bir gün ara verileceğini açıkladı. 

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde; ''Kuvvetli sağanak yağış ve beraberinde oluşabilecek olumsuzluklar nedeniyle 06.12.2018 Perşembe günü ilimiz genelinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." 

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal