Meteoroloji Bazı Bölgeler İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ülkenin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara bölgesinde kuvvetli yağış bekleniyor. İşte bölge bölge hava tahmin raporu.

18.11.2018-12:17 - (Son Güncelleme: 18.11.2018-12:07) Meteoroloji Bazı Bölgeler İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Marmara ve Ege ile Burdur, Antalya, Eskişehir, Nevşehir, Kayseri, Bolu ve Düzce çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genel olarak yağmur ve sağanak olması beklenen yağışların; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre, İstanbul'da bugün hava, parçalı ve çok bulutlu bir şekilde olacak. Aralıklı yağmurun etkisi altına olacak bugün, sağanak yağış da bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise 15 derece civarında olması bekleniyor.

ANKARA'DA KAR YAĞIŞI GÖRÜLEBİLİR

Ankara'da bugün hava sıcaklıkları 9 derece gösterirken, Parçalı ve çok zaman bulutlu bir hava hakim olacak. Şehrin Kuzeybatı kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur görülebilir.

BÖLGELERİN HAVA TAHMİN RAPORU

Marmara

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısında yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Ege

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin (Afyonkarahisar hariç) yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazar) öğle saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney kıyılarında güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Akdeniz

Parçalı ve çok bulutlu, Burdur ve Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

İç Anadolu

Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir çevreleri ile sabah saatlerinde Nevşehir ve Kayseri çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal