Merve’nin Anısına Sokak Hayvanları İçin Kampanya

Ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından öldürülen 19 yaşındaki Merve Kotan'ın ikinci duruşması yarın Aydın Adliyesi’nde görülecek. Ailesi, hayattayken sokak hayvanlarını besleyen ve kendisi de Sylvia isimli bir kediye sahip olan Merve’nin ardından bir kampanya başlattı.

22.01.2020-22:26 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-22:23) Merve’nin Anısına Sokak Hayvanları İçin Kampanya

19 yaşındaki Merve Kotan, 15 Ağustos’ta ayrılmak istediği Muhammet Gürsoy tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü.

Merve’nin katilinin hak ettiği cezayı alması için adalet mücadelesi yürüten ailesi, sosyal medya üzerinden başlattıkları kampanya ile Merve’nin anısını yaşatarak sokak hayvanlarına mama sağlamayı hedefliyor.

Destekçiler, sokak hayvanlarına sağladıkları mamanın fotoğrafını #MerveKotanİçinAdalet etiketi ile paylaşarak kampanyaya destek sağlıyor.

Kardeşinin hayvanlara karşı çok duyarlı olduğunu söyleyen abla Esra Kotan, kampanyaya ilişkin şunları söyledi:

“Ben zaten yapıyordum bunu ama istedim ki toplu olarak yapalım. Çünkü hayatında hiç hayvan beslememiş insanlar olabilir ve bu kampanya sadeyesinde bunu deneyimleyebilirlerdi. İnsanların akıllarında yakınını kaybetmiş bir ailenin sadece karamsar yönüyle kalmasını istemiyorum. Tabi ki çok üzücü bir durum ama bu kampanyayla biraz da olsa fayda sağlamak istedim.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal