Mersin’de Silahlı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin’de silahlı kavgada yaşamını yitiren kişi için konuşan zanlı, “Pişmanım, ağladım zavallı çocuk için üzgünüm,” dedi

19.07.2019-10:34 - (Son Güncelleme: 19.07.2019-11:30) Mersin’de Silahlı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Mersin'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanırken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İKİ TARAF DA ALKOLLÜYDÜ  

İddiaya göre, mahallede içki içen Kadir Ü. ile Yusuf M. arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İki tarafın tanıdıklarının da katıldığı silahlı kavgada Yusuf M. (28) aldığı kurşunla yaşamını yitirirken, 2 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ  

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ve ambulans gönderildi. Yaşamını yitiren Yusuf M'nin cesedi savcının incelemesinden sonra morga kaldırılırken, yaralılar da çeşitli hastanelere gönderildi.

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI  

Cinayet zanlısını yakalamak amacıyla çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Yapılan çalışmalar neticesinde silahı ateşleyen Kadir Ü.'yü Müftü Deresi kenarında tüfekle yakalayan ekipler, şahsı gözaltına aldı.

Ekipler, olaya karışan M.Ü. ile C.E.'yi de gözaltına aldı.

"ZAVALLI ÇOCUK İÇİN ÜZGÜNÜM ONA"  

Bugün emniyette ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye gönderilen zanlılardan Kadir Ü. ve C.E. tutuklanırken, M.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet çıkışı gazetecilerin 'Cinayetle suçlanıyorsun bir şey diyecek misin?' sorusuna "Pişmanım" şeklinde cevap veren Kadir Ü., 'Ağladın mı?' sorusuna da "Ağladım, zavallı çocuk için üzgünüm ona" dedi.

'Neden oldu?' sorusuna "Olmayacak bir şey oldu" cevabını veren Kadir Ü., "Bana hakaret etti. Alkollü iken saldırdılar" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal