Mersin Büyükşehir Belediyesi İçin İcra İşlemi Başlatıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne 188 milyon TL'lik borç için icra yolu ile haciz işlemi başlatıldı. Eze İnşaat şirketi, icra emrinde bildirilen 7 gün içerisinde ödeme yapılmaması halinde icra işleminin yapılacağı bildirildi.

19.03.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-12:50) Mersin Büyükşehir Belediyesi İçin İcra İşlemi Başlatıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne iş yapan taşeron ve yüklenici şirketlerin, yaptıkları işlerin parasını gününde alamayınca, hak edişleri ve faturalarının gereği olan miktarı icra yolu ile almaya çalıştığı meydana çıktı.

7 GÜN İÇİNDE ÖDENMESİ İSTENDİ

Sözcü'nün haberine göre, Mersin 3. İcra Müdürlüğü'nün, kendisine sunulan fatura ve diğer belgeleri incelemesinin ardından 14.3.2019 günü işlem başlatarak, belediyeye ödeme emri gönderdiği bildirildi. Söz hususu resmi işlem ile beraber idare yasal olarak ikaz edilerek, 7 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise haciz işlemi başlatılacağı belirtildi.

ADAY OLAMAMIŞTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyurulmuş fakat adaylık başvurusunun evrak tesliminin saat 17.00'nin ardından yapıldığı gerekçesiyle adaylığı İl Seçim Kurulu tarafından reddedilmişti.

Daha sonra Demokrat Parti'den adaylık başvurusu yapan Kocamaz'ın bu talebi de YSK tarafından reddedilmişti. Bunun ardından İYİ Parti'nin desteklediği, eski bakan Ayfer Yılmaz Demokrat Parti'den aday olarak duyurulmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal