Meral Akşener'i Kızdıracak Görüntüler

İYİ Parti lideri Akşener Gaziantep mitingi öncesi yolların kamyonlarla bilerek kapatıldığınıı iddia etmiş aynısını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da yapsınlar da görelim diye konuşmuştu. Aynısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da yapıldı.

21.06.2018-16:55 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-16:48)

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Gaziantep mitinginde yol kapatma uygulamasının sadece kendilerine yapıldığını iddia etmiş ve “Akşener, miting günü “Gaziantep Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde yolu kamyonlarla kapatsınlar da görelim” ifadelerini kullanmıştı.

Gaziantep’te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda seçmenle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 17.00'deki mitingi öncesi geniş güvenlik önlemleri alınıyor.

YOLLAR KAMYONLARLA KAPATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullanacağı yol güzergahında alınan güvenlik önlemlerinin yanı sıra miting alanında geniş tedbirler alınıyor. Alan çevresinde alınan tedbirler kapsamında mitinge saatler öncesinden büyükşehir belediyesine ait çöp kamyonları ile yollar trafiğe kapatıldı.

AKŞENER GÜVENLİK ÖNLEMLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2 Haziran'da Gaziantep’te yaptığı miting sonrasında yolunun çöp kamyonu ile kaptıldığını belirterek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliğine tepki göstermişti. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı basın açıklamasında ise yolların terör saldırılarına karşı tedbir amacıyla kapatıldığını ifade ederek, bu güvenlik tedbirinin rutin uygulanan bir önlem olduğunu açıklamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal