Mehmet Özhaseki'den Seçim Açıklaması

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, seçim sonuçları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Haseki, "Bu kutlu davadan aldığımız terbiyeyle 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının başta Ankara'mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

12.04.2019-17:39 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-17:34) Mehmet Özhaseki'den Seçim Açıklaması

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, yerel seçim sonuçlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA

31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Seçim günü Ankaranın kendi iradesiyle kendi kararını verdiğini aktaran Özhaseki, "Bizler, milletimizin kararının tüm kararlardan, milletimizin seçiminin tüm seçimlerden üstün olduğu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz, kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu kutlu davadan aldığımız terbiyeyle, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarının başta Ankaramıza, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemizin her noktasında görev alan belediye başkanlarımızı canı gönülden kutluyorum. 17 yıldır sürdürülen, çığır açan hizmetleri sürdürmeleri noktasında başarılar diliyor, aldıkları görevleri birer bayrak yarışı olarak görmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal