Mehmet Ali Şahin'den Ahmet Davutoğlu Ekibine: İstifa Etmemeleri Yanlıştı

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Mehmet Ali Şahin, AK Parti MYK toplantısında 4 üyenin partiden ihracının talep edilmesi ile alakalı olarak, "Bu arkadaşlarımızın istifa etmemiş olmaları kendileri açısından yanlıştı" dedi.

03.09.2019-12:42 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-13:52) Mehmet Ali Şahin'den Ahmet Davutoğlu Ekibine: İstifa Etmemeleri Yanlıştı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, AK Parti MYK toplantısında, Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı'nın kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevkine karar verilmesi ile alakalı, "Başka arkadaşlar da başka parti kurma çalışmaları içinde. Onlar istifa ettiler. Parti kurma çalışmalarını yapıyorlar. Bu arkadaşlarımızın istifa etmemiş olmaları bana göre kendileri bakımından yanlıştı" dedi.

Şahin, Hak-İş'e bağlı Özçelik-İş Sendikasının Korel Termal Otel'de yapılan toplantısına katılmak için gittiği Afyonkarahisar'da, gazetecilerin sorularını cevapladı.

ŞAHİN: BANA GÖRE İSTİFA ETMEMELERİ YANLIŞTI

Şahin, basın mensuplarının, AK Parti MYK toplantısında, Davutoğlu, Özdağ, Üstün ve Başcı'nın kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevkine oy birliğiyle karar verilmesi ile alakalı sorusu ardından, bu kişilerin zaten parti kurma çalışmaları içinde olduklarını her seferinde söylediklerini aktardı.

Söz hususu isimlerin, parti kurma kararı vermelerinin ardından AK Parti ile üyelik ilişkisinin sürmesinin son derece yanlış olacağını dile getiren Şahin, "Nitekim gene başka arkadaşlar da başka parti kurma çalışmaları içinde. Onlar istifa ettiler. Parti kurma çalışmalarına devam ediyorlar. Bu arkadaşlarımızın istifa etmemiş olmaları bana göre kendileri açısından yanlıştı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal