Mayıs Ayında Konya'da Aniden Yağan Kar, İlginç Görüntülere Neden Oldu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde aninden başlayan kar yağışında birçok sürücü yolda kaldı. Antalya'dan dönen bir sürücünün şort ile aracını kardan çıkarmaya çalışması ilginç görüntülerin oluşmasına sebep oldu.

10.05.2018-22:45 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-22:39) Mayıs Ayında Konya'da Aniden Yağan Kar, İlginç Görüntülere Neden Oldu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde başlayan sağanak yağış, kar ve doluya dönüşünce Konya-Antalya yolunda onlarca araç mahsur kaldı. Sürücülerin hazırlıksız yakalandığı yağış şaşırtan görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Seydişehir ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış yüksek yerlerde kar ve dolu olarak etkisini artırdı.

Konya Antalya yolu üzerinde yer alan 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde sürücüler kar yağışı sebebiyle zor anlar geçirdi. Kar ve doluya hazırlıksız yakalanan sürücüler araçları ile yol üzerinde gitmekte güçlük çekerken onlarca araç ise yolda kaldı.

Yolda kalan araçların içerisinde yer alan ve Antalya'dan gelen sürücü ve yolcuların üzerlerindeki şort ile kar ve dolu birikintilerini temizleyerek araçlarını kurtarmaya uğraşmaları ilginç görüntüler meydana getirdi.

Öte yandan, Karayolları birimleri kara saplanan araçların çıkarılmasına yardım etti. Kar ve dolu yağışına ilk yakalananlardan olan ve aracını kaydıran Taner Polat Antalya'dan Konya'ya döndüğünü aktararak, “Aniden yağış başladı, 20 dakika içerisinde bu hale geldi. Yol kenarında devam ederken böyle kenara düştük” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal