Markete Giden Hayırsever İnsanların Borçlarını Kapattı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yer alan bir bakkal dükkanına giden hayırsever vatandaş, borcu olan ihtiyaç sahiplerinin borçlarını kapattı. Toplamda 5 bin 500 liralık borcu kapatan hayırsever, adının duyulmasını istemedi.

21.06.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-11:22)

Ordu'da hayırsever bir vatandaş, girdiği bir bakkal dükkanında borcu olan ihtiyaç sahiplerinin borçlarını ödedi.

Altınordu ilçesinde yer alan bir bakkal dükkanına giren hayırsever vatandaş, esnafa böyle bir yardım yapmak istediğini ifade etti. Dükkan sahibi, borçları olan ihtiyaç sahipleri ile görüşerek, kabul edip-etmeyeceklerini sordu. Hayırsever vatandaş bunun üstüne 5 bin 500 TL'lik yardım yaparak, ihtiyaç sahipleri ailelerin borçlarını kapattı. Osmanlı usullerine uygun biçimde yaklaşık 10 farklı kişinin borçları, adının duyulmasını istemeyen bir hayırsever vatandaş tarafından ödenmiş oldu.

OSMANLI USULÜNE UYGUN OLARAK ÖDENDİ

Dükkan sahibi bir vatandaşın Osmanlı usulüne uygun olarak, ihtiyaç sahiplerinin borçlarını ödediğini söyleyerek, "Bir vatandaşımız gelerek, borcunu veremeyen ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak istediğini ifade etti. Yaklaşık 5 bin 500 TL kadar yardım yaparak, insanlara yardım etmek istediğini söyledi. Borçları olan ihtiyaç sahipleri ile görüşüp kabul edip etmeyeceklerini sorduk. Durumu olmayan vatandaşlar kabul etti ve yaklaşık 10 kişinin borcu kapatıldı. Hayırsever vatandaşımız ayrıca imkanlar dahilinde gene geleceğini de söyledi. Osmanlı usulü yaptığı bu davranışından sebeple Allah ondan razı olsun. Bu yardımlar yapılırsa vatandaşımız duacı olur" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal