HDP'li 4 Belediye Başkanı Gözaltına Alındı!

Mardin’in Savur, Derik ve Mazıdağı ilçelerinde HDP’li belediye başkanları, haklarındaki terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

15.11.2019-08:59 - (Son Güncelleme: 15.11.2019-16:05)

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan terör soruşturması çerçevesinde Mazıdağı Belediye Başkanı Nalan Özaydın, Savur Belediye Başkanı Gülistan Öncü ve Derik Belediye Başkanı Mülkiye Esmez'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler hakkında yakalama kararı alındı.

Güvenlik güçler tarafından gerçekleşen eş zamanlı operasyonda, Özaydın, Öncü ve Esmez ile bazı belediye çalışanlarının da içinde bulunduğu 10 şüpheli yakalandı. Söz konusu şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ŞANLIURFA BELEDİYE BAŞKANINA HATİCE ÇEVİK’E GÖZALTI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Belediye Başkanı Hatice Çevik, terör soruşturması çerçevesinde gerçekleşen bir operasyonla gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde gözaltına alınan Çevik, ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne sevk edildi.

Suruç Belediyesi binasında tedbir alan ve personelin binaya girişine engel olan polis güçleri, içeride arama başlattı. Hatice Çevik'in, hakkındaki terör soruşturması kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal