Mansur Yavaş'tan Yeni Hamle

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın avukatlarının, katılım gösterdiği, televizyon programındaki ifadelerinden dolayı AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin ile ilgili açılan fakat reddedilen dava için istinaf yolunda müracat edeceklerini belirtti

31.01.2020-13:30 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-13:56) Mansur Yavaş'tan Yeni Hamle

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın avukatlarının, katılım gösterdiği, televizyon programındaki ifadelerinden dolayı AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin ile ilgili açılan fakat reddedilen dava için istinaf yolunda müracat edeceklerini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hazırlanan yazılı açıklamada, Şahin'in 23 Şubat 2019 tarihinde bir televizyon programında Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı konuşma sebebiyle tazminat davası açıldığını ifade etti.

Ankara 25. Asliye Hukuk Mahkemesince davanın geri çevirildiğini belirtilen izahta, "Gerekçeli karar yazılır yazılmaz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın avukatları tarafından istinaf kanun yoluna başvurulacaktır. Bu karar sonrası hukuksuzluğa göz yumulmayacak gerekirse, AYM ve AİHM’e de başvuru yapılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal