Maltepe'de Babasını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Mahkeme Kararıyla Tutuklandı

İstanbul Maltepe’de babasını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21.09.2019-23:45 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-23:43) Maltepe'de Babasını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Mahkeme Kararıyla Tutuklandı

Maltepe Çınar Mahallesi Kadir Has Caddesi'nde iddiaya göre, 17 yaşındaki Akın B., aralarında çıkan tartışma sonucu babası Yusuf B.'yi başından ve kalbinden bıçaklamıştı. Baba Yusuf B. hayatını kaybederken, oğlu Akın B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerimin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

"PİŞMANIM BİLİÇLİ YAPMADIM"

Şüpheli mahkeme sorgusunda açıköğretim lise öğrencisi olduğunu söyleyerek, “Benim geçmişte şizofren hastası olduğumu söylüyorlardı. Ancak ben şizofreni değilim. Ben ‘kafadan gidik' olmadığımı düşünüyorum. Olay sırasında bana ne olduğunu ya da eylemi tam olarak nasıl gerçekleştirdiğimi hatırlamıyorum. Bu olaya geçmişteki yaşanmışlıkların birikerek yol açtığını düşünüyorum. Babam normalde şiddet uygulayan bir insan değildi ancak bir buçuk ay önce annemi aldattığını öğrenmiştim. Pişmanım çünkü bilinçli olarak yaptığım bir şey değildir” dedi.

"CANAVARCA HİSLE"

Mahkeme sorgusu tamamlanan şüpheli Akın B., "üst soydan akrabayı canavarca hisle kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal