Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'un Katiline "Aslan Parçası" Dedi

Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'un katilini tebrik etti. Özen, daha önce de "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" sözleri sebebiyle 10 sene hapis cezası ile yargılanmıştı.

24.08.2019-11:44 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-11:40) Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'un Katiline "Aslan Parçası" Dedi

Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'u canice öldüren eski eşi Fedai Baran için "Kahraman" sözlerini kullandı.

Sosyal medya sayfasından paylaşım yapan Özen, "Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Gerçek katil Ömer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP'liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar" dedi.

BU İLK DEĞİL!

Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" biçiminde açıklamalar yapmış, Özen söz hususu açıklamaları sebebiyle 'tahrik ve suçluyu övme' suçlarından 10 seneye dek hapis cezası talebiyle yargılanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal