Mağarada Kıstırılan ve 9 Gündür İkna Edilmeye Çalışılan Teröristler Öldürüldü

Tunceli'de sıkıştırılan teröristlerin sözde üst düzey idarecilerinin olduğu mağara, 2 savaş uçağıyla bombalandı. 9 gündür sağ olarak teslim olmaları için çaba harcanan bütün teröristler öldürüldü.

21.12.2018-17:41 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-17:59)

Tunceli'de sıkıştırılan teröristlerin olduğu mağara, Türk Hava Kuvvetlerinin 2 savaş uçağı tarafından bombalandı. Operasyonun sonrasında teröristlerin hepsinin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TERÖRİSTLERİN TAMAMI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Tunceli'de teröristlerin olduğu mağara, Türk Hava Kuvvetleri'nin 2 savaş uçağı tarafından bombalandı. 800- 900 metre uzunluğunda olduğu düşünülen mağarada, PKK ile MLKP'nin sözde üst seviye idarecilerinin de içlerinde olduğu terörist grubun gizlendiği belirlenmiş, teröristleri teslim olmaları için çağrı gerçekleştirilmişti.

JETLER BOMBALADI

Tunceli'de teröristlerin olduğu mağara, Türk Hava Kuvvetlerinin 2 savaş uçağı tarafından bombalandı.

Yaklaşık 9 gün önce sıkıştırılan ve bu süre boyunca devamlı yapılan 'Teslim ol' çağrılarına kulak asmayan teröristlerin gepsinin yapılan operasyonla etkisiz hale getirildiği bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Tunceli Valiliği, 9 gün önce mağarada belirlenen teröristlere dönük havadan ve karadan yapılan operasyonla teröristlerin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Tunceli Valiliğinden yayınlanan açıklamada, "Ovacık arazisinde İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 13 Aralık 2018 tarihinde başlatılan ve 9 gündür süren operasyonda bir mağara içinde teröristler belirlenmişti. Mağara içinde olan teröristlere gerçekleştirilen bütün teslim ol çağrılarına ateşle cevap vermeleri ve teslim olmamalarının ardından bugün mağaraya karadan ve havadan gerçekleştirilen operasyonla mağara içinde yer alan bütün teröristler etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon sürmektedir" denildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal