Maduro Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ülkeyi Ziyaretine İlişkin Açıklama Yaptı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkeyi ziyaretine yönelik açıklamalar yaptı. Maduro yaptığı açıklamalarda iş birliği mesajı verdi.

04.12.2018-21:53 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-21:45) Maduro Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ülkeyi Ziyaretine İlişkin Açıklama Yaptı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhubaşkanı Erdoğan'ın ülkeyi ziyaretine yönelik twitter'dan açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın bulunduğu bir videoyu da paylaşan Maduro, Türkiye ile ilişkilerin önemine vurgu yaptı. 

Maduro şu ifadeleri kullandı; ''2020 yılı sonrasında ekonomik konuların sağlam temelleri üzerine oturması ve inşasının hızlanması için Türkiye ile kardeşlik ilişkileri geliştirdik. İşbirliğimiz yeni dünyayı inşa etmeye devam etmemizi sağlayacak” ifadelerini kullandı. 

Maduro, “Dostumuz ve Başkanımız Erdoğan'ın tarihi önemdeki ziyareti ile karşılıklı işbirliğimizi kardeşlik ve stratejik anlamında da güçlendirdik. Halklarımızın birliği için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal