Kuzey Irak'tan Acı Haber! 1 Asker Şehit Oldu

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen bir operasyon esnasında PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

27.04.2018-17:04 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-16:56) Kuzey Irak'tan Acı Haber! 1 Asker Şehit Oldu

Irak'ın kuzeyinde, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi karşısındaki Kani Rash civarında PKK'lı teröristler tarafından yapılan alçak saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı.

TERÖRİSTLERDEN HAİN SALDIRI

TSK tarafından bölücü terör örgütü PKK'ya karşın Irak'ın kuzeyinde yapılan operasyona katılan birliğe Kani Rash bölgesinde teröristler tarafından saldırı yapıldı. Uzun namlulu silahlarla yapılan hain saldırıda bir asker şehit düşerken, bir asker ise yaralandı.

1 ASKER ŞEHİT, 1 ASKER YARALI

Genelkurmay Başkanlığı yaptığı yazılı duyuruda, alçak saldırının sonrasında bölgede hava destekli operasyonlar başladığını belirterek şöyle söyledi:

"27 Nisan 2018 tarihinde Irak kuzeyi Kani Rash bölgesinde yer alan güçlerimize, bölücü terör örgütü üyeleri tarafından yapılan silahlı saldırı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit düşmüş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Olayın ardından saldırıyı yapan teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla bölgede hava destekli operasyon başlatılmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye sevk eden bu saldırıda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin acılı ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal