Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde 10 Av Köpeği Telef Edildi

Ankara'da 16 köpeğin öldürülmesinin acısı geçmemişken bir haber de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden geldi. İlçeye bağlı Akçaşehir köyünde farklı cinslerde 10 av köpeği telef edildi.

11.04.2019-17:49 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-17:43) Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde 10 Av Köpeği Telef Edildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Akçaşehir köyünde çok sayıda av köpeği öldü. Köpeklerin sahibi sorumluların belirlenmesini talep ederken, jandarmanın inceleme ve soruşturması devam ediyor.

Tavşanlı ilçesi Akçaşehir Köyünde yaşayan 34 yaşındaki Hüsnü Çetin, ilçe merkezine gittiği sırada komşusundan öğrendiği haber ile yıkıldı. Köye geldiğinde, yaklaşık 5 senedir bakımını üstlendiği Barak, Macar, Pilot ve Maskeli türü 10 köpeğinin zehirlenerek öldürüldüğünü belirleyen Çetin, jandarma birimlerine haber verdi.

Köyde kimseyle kavgası olmadığını söyleyen Çetin, aynı zamanda mahallesinden yaklaşık 10 başka köpeğin de zehirlendiğinin belirlendiğini ifade etti. Kepçe operatörlüğü yapan Hüsnü Çetin, "Köpeklerim benim her şeyimdi. Onlara gözüm gibi bakıyordum. Aşağı yukarı 5 senedir bakımını üstelendiğim güzellik yarışmalarına bile hazırlayıp dereceler aldığım bu köpeklerimi zehirleyen şahısların tespit edilmesini istiyorum. Yüreğim çok yanıyor" dedi.

Çetin, benzer olayları duyduğunda çok daha fazla üzüldüğünü söyledi.

Konu ile alakalı jandarma birimleri ve savcılığın soruşturması sürüyor.

ANKARA'DA NE OLMUŞTU?

Ankara'da önceki gece Batıkent bölgesine minibüsle giden şahısların bıraktıkları tavuk etinden yiyen 16 sokak köpeği ölmüş, bazıları da veteriner kliniğinde tedavi altına alınmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal