Küçük Leyla'nın Elbiseleri Bulundu

Ağrı'da bayramın ilk günü kaybolan ve 18 günün sonunda cesedi bulunan küçük Leyla'nın elbiseleri bir tarlada bulundu. Elbiselerin bulunduğu yer cesedin bulunduğu yere 200 metre uzaklıkta.

12.07.2018-11:46 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-11:39) Küçük Leyla'nın Elbiseleri Bulundu

Ağrı'da bayramın ilk günü kaybolan ve dere kenarında cesedi bulunan minik Leyla'nın en son üstünde olan elbiseleri tarlada bulundu.

18 GÜN SONRA CESEDİ TARLADA BULUNMUŞTU

Ağrı'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 15 Haziran tarihinde kaybolan minik Leyla'nın cesedi arama kurtarma faaliyetlerinin 18'inci gününde köye 3 kilometre mesafede dere kenarında bulunmuş, yapılan otopsinin sonrasında toprağa verilmişti. 3 buçuk yaşındaki minik Leyla'ya ait elbiseler dün akşam saatlerinde tarlasını biçen bir vatandaş tarafından görüldü.

Durumun ihbar edilmesi ardından kısa zamanda olay yerine giden jandarma, etrafta geniş güvenlik tedbiri alarak tarla içinde arama çalışması yaptı. Olay yeri inceleme birimlerinin de geldiği çalışmada tarla didik didik arandı. Leyla'nın ayakkabısı, kıyafeti ve çorapları tarlanın ortasında tespit edildi. Birimler Leyla'ya ait elbiseleri tutanak tutup teslim aldı.

"Leyla'nın elbiseleri cesedin bulunduğu alana 200 metre uzaklıkta bulundu"

Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir "Leyla arama kurtarma faaliyetlerinin 18'inci günüde bulundu. Çalışmalar çerçevesinde jandarma, korucu ve AFAD birimleri çok uğraştılar, bulamadılar. Gömüldükten bir hafta sonrada elbiseleri bulundu. Bizim bir akraba tarlayı biçerken Leyla'ya ait penyeyi görüyor. Diğer kıyafetleri de jandarma tarlayı ararken külotlu çorabı bulundu. Olay yeri inceleme birimi geldi. AFAD ve jandarmada geldi. Penyeyi buldular. Ardından köye doğru arama yapacaklardı bu esnada Leyla'ya ait diğer elbiseler tarla içerisinde görüldü. Drone bulamadı. Jandarma buldu. Leyla'nın elbiseleri cesedin olduğu alana 200 metre mesafede bulundu" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal