Kritik Görüşmenin Ardından Abdullah Gül'ün Ofisinde Gizemli Konvoy

Abdullah Gül'ün Maslak'taki ofisine bugün gizemli bir konvoy giriş yaptı. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun ayrılmasının hemen ardından giriş yapan konvoyun görüntülenmesine izin verilmedi.

25.04.2018-20:14 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-20:08) Kritik Görüşmenin Ardından Abdullah Gül'ün Ofisinde Gizemli Konvoy

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun görüştüğü 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Maslak'ta yer alan ofisine Karamollaoğlu'nun çıkmasından sonra gizemli bir konvoy geldi. Aracın içinde kimin olduğu belli olmazken, korumalar gazetecilerin görüntü almasını engelledi.

OFİSE GİREN KONVOY MERAK UYANDIRDI

Saadet lideri Kramollaoğlu ile 11'inci cumhurbaşkanı Gül arasındaki toplantı 2 saat 20 dakika devam etti. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek erken seçimlerde muhalefetin çatı adayı olarak adı öne çıkan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisine gelen bir konvoy merak uyandırdı.

KORUMALAR GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEDİ

Abdullah Gül tarafından ofis olarak kullanılan İstanbul Maslak'taki Ayazağra Kasrı'na Temel Karamollaoğlu toplantısının hemen ardından yeni bir konvoy giriş yaptı. Korumalar makam aracının etrafını kapatarak görüntü alınmasını engelledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal