Köyün Ortasında Aniden Oluşan Çukur Köylüleri Korkuttu!

Şanlıurfa'da bir köyde aninden oluşan dev çukur köylüleri korkuttu. Köylüler, 8 metre derinliğinde 5 metre genişliğinde olan çukurun incelenmesini istiyor.

08.10.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-12:26) Köyün Ortasında Aniden Oluşan Çukur Köylüleri Korkuttu!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki bir köyün orta yerinde kendi kendine meydana geldiği iddia edilen 8 metre derinliğinde, 5 metre çapındaki çukur, köylüleri endişelendirdi. Duruma mana veremediklerini söyleyen köylüler, görevlilerin bölgede araştırma yapmasını talep etti.

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİLER

Alınan bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı kırsal mahallesinde meydana geldi. Öne sürülen göre, İsmail Çetinkaya'ya ait evin önünde birden bire toprak çöktü. Endişelenerek bölgeye koşan  köylüler, yaklaşık 8 metre derinliğinde, 5 metre çapında dev bir çukurun meydana geldiğini fark etti. Duruma mana veremediklerini söyleyen köylüler, görevlilerin bölgede araştıma yapmasını talep etti.

"ÇOK KORKTUK"

Evinin yakınında çukur meydana gelen İsmail Çetinkaya, 3 gün önce de toprak kayması neticesinde evinin bir kısmının yıkıldığını söyleyerek, endişelendikleri ifade etti. Görevlilerin bölgede araştırma yapmasını talep eden Çetinkaya, "Hayatımda ilk kez böyle bir çukur gördüm. Yaklaşık 10 metre derinliğinde ve 5 metre çapında bir çukur meydana geld. İlk önce çok endişelendik. Görevlilerden destek istiyoruz. Bundan 3 gün önce de evimin bir bölümü toprak çökmesi neticesinde uçtu. Endişeliyiz, en azından birileri gelip araştırma yaparsa, ne olduğunu anlarız" dedi.

Köy sakinlerinden Aziz Taş da meydana gelen çukurun tehlike oluşturduğunu söyleyerek, bölgede araştıma yapılmasını talep etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal