Koray Aydın'dan İnanılmaz Gaf! Herkes Şoke Oldu

İYİ Partililerin Meral Akşener'i ikna çabaları olumlu sonuçlandı. Bu haberi duyurmak için mikrofonu eline alan Koray Aydın ise büyük gafa imza attı. Aydın konuşması sırasında "Pazartesi günü saat 15'te sayın liderimiz Devlet Bahçeli..." deyince kalabalıktan yuhalama sesleri yükseldi.

28.07.2018-19:48 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-19:50)

Meral Akşener'i partinin başında kalmaya ikna etmek için gerçekleştirilen görüşmeye katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, çıkışta kalabalığa bir açıklama yaptı. Akşener'in vazifesine döneceği haberini vermek isteyen Aydın, yanlışlıkla "Liderimiz Devlet Bahçeli" deyince herkes şoke oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını ilan etmesinin sonrasında İYİ Partililer Akşener’i ikna etmek için yola koyulmuştu. Meral Akşener’e İYİ Parti Milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve İYİ partili idareciler heyet halinde gitti.

Heyet, Akşener'le kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

KORAY AYDIN'DAN İNANILMAZ 'DEVLET BAHÇELİ' GAFI

Akşener'in evindeki toplantının sonrasında Koray Aydın partililere, Meral Akşener'in vazifeye tekrar döneceğini ilan etmek üzere mikrofonu eline aldı. Fakat Aydın konuşması sırasında inanılmaz bir gafa imza attı. Aydın konuşmasında, "Pazartesi günü saat 15'te sayın liderimiz Devlet Bahçeli..." dedi.

ORTALIK KARIŞTI, PARTİLİLER YUHALADI

Koray Aydın yaptığı gafı fark edip, hemen Meral Akşener olarak düzeltti. Fakat İYİ Partililer "Devlet Bahçeli" adını duyunca yuhalamalara başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal