Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ''Büyümeye Devam Edeceğiz''

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yurt içinde ve dışında bazı kesimlerin Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyduğunu ancak bunun onları üzse de devam edeceğini herkesin bilmesi gerektiğini söyledi.

21.03.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-14:38) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ''Büyümeye Devam Edeceğiz''

CARİ AÇIKTAKİ DENGELENME TARİHİ DÜZEYDEDİR

Cari açığın son dönemde yaşadığı dengelenmenin Türkiye tarihinde eşine az rastlanır ben dengeleme örneği olduğunu söyleyen Bakan Albayrak, bunun artı yönlü yükselişinin de çok yakında gerçekleşeceğini kaydetti.

TÜRKİYE BU SÜREÇLERDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK

''Türkiye, tarih boyunca içeride ve dışarıda bir çok tehdidin mağduriyetini yaşamış olsa da bugün dik duruşumuz ve güçlü ekonomik hamlelerimizle bu tehditleri savurduk, savurmaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

KONUTTA TOPARLANMA GÜÇLÜ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Son gelen rakamların konut satışlarındaki olumlu gelişmeyi ortaya koyduğunu ifade eden Bakan Albayrak, bu gelişmenin hem mevsimsel olarak hem de eknomik yönlerden desteklenerek daha da iyi noktalara geleceğini kaydetti.

BİRİLERİ RAHATSIZ

Türkiye'yi aciz bir konuma getirmeyi amaçlayan içerideki ve dışarıdaki kesimlerin, Türkiye'nin kararlı ekonomi politikaları ve siyasi duruşunun altında ezildiğini ve ezilmeye devam edeceğini söyledi.

Albayrak, ''Ekonomik büyümemizden rahatsız olsalar da biz büyümeye devam edeceğiz kimse kusura bakmasın, bazılarını üzeceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal