Kılıçdaroğlu'na ve Annesine Hakaret Eden Doktorun Akıbeti Belli Oldu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve vefat eden annesi Yemuş Kılıçdaroğlu'na hakaret eden doktorun işine çalıştığı hastane tarafından son verildi.

29.04.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-15:31)

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve 88 yaşında vefat eden annesi Yemuş Kılıçdaroğlu'na hakaret eden doktor Mahmut Arslan'ın görevine son verildiğini açıkladı.

Muharrem Usta, Mahmut Arslan'la ilgili resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İNCELEME TALİMATI VERDİM"

"Grubumuzda çalışan bir kişinin sosyal medya paylaşımıyla ilgili şimdi bilgi sahibi oldum. Kişisel bir paylaşım olmakla beraber inceleme talimatı verdim. Medical Park her türlü ırkçı/mezhepsel söylemin şiddetle karşısındadır.

İŞTEN ÇIKARILDI

İnceleme sonucu gerekli aksiyon alınacaktır. Ayrıştırıcı, saldırgan ve ağır hakaret içeren bu söylemin ülkemizin barış iklimine ağır bir darbe vuracağı muhakkaktır. Fay hatlarıyla oynayanlar bu ülkeye en büyük kötülüğü yapanlardır.

İnsan Kaynakları birimimiz konuyla ilgili kişinin savunmasını alarak hukuk birimimize aktarmıştır. Kurum içi yaptığımız değerlendirme sonucu ilgili kişinin işine son verilmiştir."

HAKARET ETMİŞTİ

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun mezhebini ötekileştiren doktor Arslan, "Anasını ….. dua etsin" demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal