Kılıçdaroğlu: 'Eski Sisteme Dönülme Gibi Bir Talebimiz Hiç Olmadı'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Eski sisteme dönülme gibi bir talebimiz hiç olmadı. Eski sistemden zaten biz de şikayetçiydik." ifadelerini kullanarak herkesi şaşırttı.

05.07.2019-16:09 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-16:56)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tebrik etmek için Saraçhane'deki Başkanlık Sarayı'na ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basına kapalı bir saatlik görüşme sonrasında çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ESKİ SİSTEME DÖNMEYİ İSTEMEDİK

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili yaptığı açıklama: "Eski sisteme dönülme gibi bir talebimiz hiç olmadı. Eski sistemden zaten biz de şikayetçiydik " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile birlikte güzel bir kahve içtiklerini belirtti.

Bir kahvenin 40 yıllık hatırı olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Ekrem Başkan, uzun bir çabanın sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci kez kazandı. Uzun bir çaba diyorum. Gerçekten de yorucu bir çabaydı. Ekrem Başkan kararlıydı, azimliydi, dirençliydi, gençti, güçlüydü. 'Alacağım.' dedi ve aldı. İstanbul'un rantına değil, sorunlarına talip oldu." şeklinde konuştu.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal