Kepez'de 19 Kişi İYİ Parti'den İstifa Edip MHP'ye Geçti

İYİ Parti Kepez İlçe Başkanlığı'ndan 19 kişi, Devlet Bahçeli'nin çağrısı ardından İYİ Parti'den istifa edip MHP'ye katıldı. MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, yaşananların ibret verici olduğunu savundu.

22.08.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 22.08.2019-16:06) Kepez'de 19 Kişi İYİ Parti'den İstifa Edip MHP'ye Geçti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 1 Ağustos'ta İYİ Partililere dönük yaptığı çağrının sonrasında İYİ Parti'den 19 kişi istifa etti.

İYİ Parti'den MHP'ye katılımlar sebebiyle MHP Kepez İlçe Başkanlığı'nda tören yapıldı. Burada açıklamalar yapan MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, eski arkadaşlarını yeniden partilerinde görmekten dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.

SEYYAR: YAŞANANLAR İBRET VERİCİ

Seyyar, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımızın yeniden yuvaya dönüşleri için bir araya geldik. Türk siyasetini sekteye uğratmak için zaman zaman saldırılara uğruyoruz. Partimizden bazı gerekçelerle ayrılanlar, kopanlar olmuştur. Fakat geçmişte beraber yürüyüp mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızın önemli bir bölümü gittikleri yerde aradıklarını bulamamışlardır. Olanlar üzücü, hüzünlü ve ibret vericidir. İYİ Parti Kepez İlçe Başkan Yardımcısıyken istifa ederek aramıza gelen Özgür Avcı ve diğer bütün ülküdaşlarımıza 'yuvanıza hoş geldiniz' diyorum"

AVCI: PİŞMANIM

10 Ağustos'ta istifa eden ve bugün belge alan Özgür Avcı ise MHP'den ayrılarak İYİ Parti'de siyaset yaptığı için pişmanlık duyduğunu söyledi. Devlet Bahçeli'nin "Yuvaya dönün" çağrısını değerlendirerek eski partisine geri dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Avcı, şunları söyledi:

"Yaptığım hatanın farkına vardım. İYİ Parti'nin, terör örgütü PKK'nın siyasal kanadı HDP ile gayri resmi birlikteliği artık dayanılmayacak bir durum almıştı. Bilge liderimizin çağrısına uyarak evime, ocağıma, yuvama tekrar döndüm. Benim gibi hataya düşen bütün dava arkadaşlarımı da bu hatadan dönmeye davet ediyorum."

Konuşmaların sonrasında İYİ Parti üyeliğinden istifa ederek MHP'ye katılan 19 kişi ile Avcı'ya MHP üyelik belgeleri verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal