Kayseri'de 20 Yaşındaki Genç Gölde Boğularak Can Verdi

Kayseri'de kamp yapmak için baraj kenarında çadır kuran Ahmet Yasin Yılmaz, balık tutmak için kullandıkları botun sürüklendiğini görünce suya atladı. Yılmaz, 300 metre gittikten sonra boğularak can verdi.

23.02.2019-17:24 - (Son Güncelleme: 23.02.2019-17:19) Kayseri'de 20 Yaşındaki Genç Gölde Boğularak Can Verdi

Kayseri'de, Yamula Barajı etrafında 2 arkadaşıyla çadır kurup kamp yapan Ahmet Yasin Yılmaz (20), balık avlamak için kullandıkları bota doğru yüzerken boğuldu.

Kocasinan ilçesi Kuşçu Mahallesi'ndeki Yamula Baraj Gölü kıyısında kamp yapmak için 2 arkadaşıyla beraber çadır kuran Ahmet Yasin Yılmaz, balık tutmak için kullandıkları botun sürüklendiğini fark edince suya girdi.

ARKADAŞLARININ BAKIŞLARI ARASINDA GÖZDEN KAYBOLDU

Bota varmak için kulaç atan Yılmaz, yaklaşık 300 metre sonra, kıyıdaki arkadaşlarının bakışları arasında gözden kayboldu.

Arkadaşlarının ihbarı ardından bölgeye jandarma, UMKE, AFAD, AKUT ve 112 birimleri gönderildi. Birimler, bot ile açılarak Yılmaz'ın kaybolduğu yerde arama yaptı. Yaklaşık 15 dakika devam eden çalışmanın sonrasında dalgıçlar, Yılmaz'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyıya götürülen Yılmaz'ın cansız bedeni, otopsi için Kayseri Şehir Hastanesi'nin morguna sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal