Kavgalı Olduğu Genci Kalbinden Bıçaklayarak Öldürdü

Erzurum'da aralarında husumet olan iki genç caddede karşılaştı. Gençlerden biri diğerini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

22.05.2019-13:12 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-16:22)

Erzurum'da cadde ortasında başlayan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan İbrahim Hakkı Turgut sevk edildiği hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, merkez Yakutiye ilçesinde dün saat 16.30'da oldu. Daha önce de bıçaklama olayı sebebiyle birbirleriyle mahkemelik olan İbrahim Hakkı Turgut ile Zafer Ç. (24), Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi önünde karşılaştı. Bıçaklı kavgaya dönen olayda Zafer Ç., İbrahim Hakkı Turgut'u kalbinden bıçakladı. Zafer Ç. ile Turgut'un arkadaşları da birbirlerine tekme tokat vurarak meydanı savaş alanına döndürdü. Saldırıda hafif yaralanan Zafer Ç., olay yerine gelen polis birimleri tarafından kısa sürede yakalandı. Saldırgan genç hastanede tedavi edilmesinin ardından gözaltına alındı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine giden ambulansla hastaneye sevk edilen İbrahim Hakkı Turgut ise gerçekleştirilen müdahaleye karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Turgut'un cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna sevk edilirken, soruşturmayı sürdüren polis olayla alakalı 4 kişiyi gözaltına aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal