Kavga Eden Suriyeliler Yaralıları Almaya Gelen Ambulansa Ateş Açtı

Konya'nın Ereğli ilçesinde Suriyeli iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada yaralananları almaya gelen ambulansa olay yerinden kaçmak isteyenler tarafından ateş açıldı.

07.06.2019-09:25 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-12:58)

Konya'nın Ereğli ilçesi Bulgurluk Mahallesi'nde, Suriyeli iki grup arasında meydana gelen kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralıları almaya gelen ambulansı kaçmak için durdurmak isteyen 15 ile 18 yaş arası 3 kişi, araç durmayınca ateş etti.

Olay, akşam saatlerinde eskiden köy statüsünde olan Bulgurluk Mahallesi'nde oldu. Mahallede tarlada çalışan ve çadırlarda yaşayan Suriyeli çoğunluğu 18 yaşından küçük iki grup arasında belirlenemeyen sebeple kavga çıktı. Kavgada 1 kişi ateş edilen tüfekten çıkan saçmaların vücuduna gelmesi ardından, 1 kişi de aldığı darbelerle yaralandı.

YARALILARI ALMAYA GELEN AMBULANSLA KAÇMAK İSTEDİLER

Olay yerinden kaçan 15 ile 18 yaşındaki eli silahlı 3 kişi, yaralıları almaya gelen ambulansın önünü kesip, durdurmak istedi. Ambulans şoförü, durumu görüp hızla uzaklaşmaya uğraştı. Bunun ardından 3 kişi tüfekle ambulansa ateş etti. Saldırıda şans eseri ambulanstaki şoför ve 2 sağlık personeli yara almazken, tüfekten çıkan saçmalar ambulansın camı ve farklı yerlerine isabet etti.

AMBULANSA SALDIRAN 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın sonrasında çalışma başlatan jandarma, ambulansa saldıran 3 kişiyi gözaltına aldı. Bölgede ise geniş güvenlik tedbiri alındı. Kavgada yaralanan 2 kişi ise mahallelilerin araçlarıyla Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal