Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Karamollaoğlu'ndan Meral Akşener Açıklaması: Tutacağı Kanaatinde Değilim

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, gazetecilerle bir araya gelerek seçim sürecine ve gündemle alakalı soruları yanıtladı.

09.05.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-17:35) Karamollaoğlu'ndan Meral Akşener Açıklaması: Tutacağı Kanaatinde Değilim

Mevcut iktidarla partisi arasında 3 konuda farklılık olduğunu vurgulayan Temel Karamollaoğlu Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu.

MERAL HANIM İÇİN BU SÖYLENENLERİN TOPLUMDA TUTACAĞI KANAATİNDE DEĞİLİM’

İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'e Adil Öksüz komplosu kurulduğuna dair haberlerin hatırlatılması üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bu sadece ayıptır. Şimdi gündeme getiriliyorsa insanın aklına ‘bunu kim tanzim etti, kim düzenledi’ diye sorular gelir. Şu anda bu tip hiçbir karalama kampanyasının toplum üzerinde etki edeceğini düşünmüyorum. Toplum bu tür meseleleri  kanıksadı. Meral Hanım için bu söylenenlerin toplumda tutacağı kanaatinde değilim. Çirkin olarak adlandırılır."

"Cumhurbaşkanı olursanız damadınızı bakan yapar mısınız?" sorusuna Temel Karamollaoğlu, "Vereceğim cevap basit. Eğer bir yerde bir cumhurbaşkanı ve başbakan yakını bir işin ehli ise görev verilmemeli diye mantığı doğru bulmuyorum. Ama ehliyetli olsa da başka bir yerde ehliyetini ispat etsin. Böyle bir şeyin yapılmasını ille de cumhurbaşkanını tenkit olarak almayı doğru bulmuyorum" diye cevap verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;