Kanal İstanbul Güzergahı Belli Oldu

İstanbulluların merakla beklediği Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahı belli oldu. Buna göre Kanal İstanbul Prejesi'nin güzergahı Küçükçekmece - Sazlıdere - Durusu koridorundan geçecek bir şekilde düzenlendi.

02.02.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 02.02.2019-11:42) Kanal İstanbul Güzergahı Belli Oldu

İstanbulluların merakla beklediği Kanal İstanbul Projesi'nin güzergahı belli oldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, projenin detaylarını açıkladı.  Buna göre Kanal İstanbul Prejesi'nin güzergahı Küçükçekmece - Sazlıdere - Durusu koridorundan geçecek bir şekilde düzenlendi.

KANAL İSTANBUL PROJESİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında haberini verdiği  ve İstanbullulara 'çılgın proje' olarak tanıtılan Kanal İstanbul Projesi'nin merak edilen detayları açıklandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Projede gelinen son durumu ifade eden Bakan Arslan, projenin güzergahını da söyledi.

KANAL İSTANBUL GÜZERGAHI

Buna göre Kanal İstanbul Prejesinin güzergahı, 5 farklı güzergah üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde 4. alternatif olarak planlanan Küçükçekmece - Sazlıdere - Durusu koridoru Kanal İstanbul Projesi'nin Karadeniz'den Marmara Denizi'ne bağlantısı olarak şekilde düzenlendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal