Kahvedeki Oyun Acı Sonladı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kahvede oyun oynayan iki kişi arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı.

20.10.2019-20:44 - (Son Güncelleme: 20.10.2019-20:30)

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kahvede oyun oynayan Hamza Bilgen (77) ile Nurtaç Bilgiç (54) arasında çıkan tartışma, kavgayla devam etti. Bilgen'in tabancayla sıktığı Bilgiç öldü, ikilinin arasına girip ayırmaya çalışan Münir Taş (60) ise yaralandı.


Yaşanan olay Epnidere Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvede kağıt oynayan Hamza Bilgen ile masada oyunu izleyen kişilerden Nurtaç Bilgiç arasında bir anlık gerilim yaşandı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine, Hamza Bilgen belindeki tabancayı çıkarıp, ateş etti.Mermiler, Bilgiç'e ve tartışmanın arasına girip ayırmaya çalışan Münir Taş'a isabet etti. İki yaralı kanlar içinde yere düşerken, Bilgen olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı ile kahveye jandarma ve sağlık ekipleri ulaştı. Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan ve ağır yaralı oldukları belirlenen 2 kişi, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Tedaviye alınan yaralılardan Nurtaç Bilgiç, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Münir Taş ise Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde inceleme başlatan jandarma ekipleri, şüpheli Hamza Bilgen'i yakalamak için çalışma başlattı.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal