Kağıthane'de Mağdur Olan Ailelere 745 Bin TL Aktarıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde Kağıthane'de çöken binada mağdur olan 149 haneye için 745 bin TL aktarıldığını açıkladı.

25.04.2019-09:42 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-09:37) Kağıthane'de Mağdur Olan Ailelere 745 Bin TL Aktarıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul Kağıthane'de çöken binada mağdur olan 149 haneye toplamda 745 bin TL kaynak aktarıldığını ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Kağıthane'de 2 sene önce temel kazısı başlatılan inşaat alanının destek duvarı çökmüştü. Duvarla birlikte yolun bir bölümü de çökerken, iki otomobil inşaat alanına düştü. Çökmeyle birlikte üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprakta kayarken, binalardan bir tanesi çöktü.

Kağıthane’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesinin ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çökmüştü. Çağlayan Mahallesi Akıcı Sokak’ta bir inşaatın istinat duvarında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle istinat duvarının üst sokağındaki binalar tahliye edildi. Boşaltılan binalardan biri toprak kayması sonucu çöktü. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal