Kağıthane'de 4 Katlı Binanın Çökmesi Olayında Bir Müteahhit İçin Tutuklama Kararı Verildi

İstanbul Kağıthane'de, 4 katlı bir binanın çökmesine neden olan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı verildi.

26.04.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-12:41) Kağıthane'de 4 Katlı Binanın Çökmesi Olayında Bir Müteahhit İçin Tutuklama Kararı Verildi

İstanbul Kağıthane'deki bir inşaatın istinat duvarının çökmesinin sonrasında 4 katlı binanın da çöktüğü olay ardından istinat duvarının müteahhidi için tutuklama kararı çıkarıldı.

Kağıthane'de Pazartesi günü bir inşaatın istinat duvarının çökmesinin sonrasında tahliye edilen bina çöktü. 4 katlı binanın çökmesinin sonrasında yıkılan istinat duvarının müteahhidi Serdar İ. için tutuklama kararı çıktı.

NE OLMUŞTU?

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokakta bir inşaat temelinde gerçekleştirilen kazı esnasında meydana gelen toprak kayması sebebiyle 4 katlı bir bina büyük bir gürültüyle çökmüştü. Çöken bina ile beraber iki tane araç da bina enkazının altında kaldı. Meydana gelen olayın sonrasında etraftaki birçok bina güvenlik için boşaltılmıştı. Çöken binanın etrafındaki yıkılma tehlikesi olan bir başka bina ise, kontrollü bir biçimde yıkıldı.

Çöken binanın ardından bölgedeki 21 bina tahliye edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal