Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Cevap: Kendini Değerlendirsin

CHP'de aday tartışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun "Başarısız" olarak nitelendirdiği Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nden cevap gecikmedi. Nuhoğlu, "Bizi başarısız olarak gösterenler kriteri neye göre tespit ediyorlar. CHP yönetimi kendini değerlendirsin" dedi.

30.01.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-11:38) Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Cevap: Kendini Değerlendirsin

31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek seçimler arefesinde, CHP'deki aday krizi hiç sürat kesmeden sürüyor. Parti, kalesi olarak kabul edilen yerlerde koltuk savaşlarından sebeple adaylarını halen tespit edebilmiş değil.

İZMİR'DEN SONRA KADIKÖY KRİZİ

Haftalardır devam eden İzmir krizinden Tunç Soyer adının çıkmasının sonrasında, şimdi de Kadıköy Belediye Başkanı adaylığı için isim tartışmaları devam ediyor. Geride bıraktığımız pazar günü PM'den, önce Şerdil Dara Odabaşı adı çıktı. Fakat Odabaşı, adaylığının kesinleşmesi için lazım olan 31 oyu toplayamadı.

CHP Genel Merkezi, Şerdil Dara Odabaşı'nın adaylığını 2 defa açıklarken, mevcut Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ise "aday belli değil" açıklaması yaptı.

KILIÇDAROĞLU "BAŞARISIZ" DEDİ, NUHOĞLU CEVAP VERDİ

Tartışmaların odağındaki kişilerden Aykurt Nuhoğlu için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısında "Özür dileyerek ifade ediyorum fakat benim gözümde başarısız bir belediye başkanıdır." dedi.

Bugün Cumhuriyet'e açıklamalar yapan Aykurt Nuhoğlu ise Genel Başkanı'nın bu sözlerine; "Bizi başarısız olarak gösterenler kriteri neye göre tespit ediyorlar. Biz 5 sene süresince Kadıköy’ü, sosyal demokrat partinin kitabına uygun biçimde idare ettik. Başarısız olarak tanımlayanlar açacaklar o kitaba bakacaklar. Parti üyeleri kendi belediye başkan adaylarını belirleyemiyorsa, CHP yönetimi kendini değerlendirsin. Ben ve diğer aday adaylarının da aday olma hakkı var. Buna karar verecek olan 61 tane PM üyesidir." diyerek yanıt verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal