İzmit Cinayeti: Oğlunun Gözleri Önünde

İzmit’te, 43 yaşında ki Serpil Ertekin, 16 yaşındaki çocuğunun gözü önünde çıkan tartışmadan sonra birlikte yaşadığı iddia edilen Duran G. tarafından tabanca ile vurularak katledildi.

18.04.2018-08:47 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-11:53) İzmit Cinayeti: Oğlunun Gözleri Önünde

İzmit’te, 43 yaşında olduğu öğrenilen Serpil Ertekin, 16 yaşındaki çocuğunun gözü önünde çıkan tartışmadan sonra birlikte yaşadığı iddia edilen Duran G. tarafından kendi tabancası ile vurularak katledildi. Serpil Ertekin’in geçen yıllarda MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğü, ve kısa bir süre önce ise İYİ Parti’ye üye olduğu öğrenildi.

Olay gece saatlerinde, İzmit Yeşilova Mahallesi Aykar Sokak’ta bir evde meydana geldi. Serpil Ertekin, birlikte yaşadığı iddia edilen Duran G. ile evde bilinmeyen bir nedenle dolayı tartışmaya başladı. Emlakçılık yaptığı öğrenilen Duran G. tartışma esnasında tabancasını çıkartarak, Serpil Ertekin’e 4 el ateş etti. Duran G. olayın ardından kaçtığı bilgisi geldi.

GÖZALTINA ALINDI

Silah seslerini duyan komşuların polise ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil ve polis ekipleri intikal etti. 112 Acil Müdahale ekibi vücuduna 4 mermi isabet eden Serpil Ertekin’in yaşamını yitirdiği bilgisini verdi. Polis ekipleri ise olayın yaşandığı evde incelemede bulundu.

Olayın ardından evden kaçan katil zanlısı Duran G.’nin aracını Mobese ve Plaka Takip Sistemini kullanarak takip haline alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı İzmit Yuvam Akarca mevkiinde kıskıvrak yakaladı ve gözaltına aldı.

MHP'DEN İYİ PARTİ'YE GEÇMİŞ

Yaşanan tartışma ve ateş etme olaylarının, Serpil Ertekin’in ilk eşinden olan 16 yaşındaki oğlunun önünde yaşandığı öğrenildi.

Ayrıca, hayatını kaybeden Serpil Ertekin’in geçen yıllarda MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğü ve bundan kısa bir süre önce ise İYİ Parti’ye üye olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerine gelip yaptığı incelemelerinin sonrasında Serpil Ertekin’in cenazesi otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal