İzmir'de Sahte İçki Üreten Depoya Operasyon

İzmir'in Bornova bölgesinde sahte içki imalathanesi olarak kullanılan bir depoda 856 şişe ve 250 litre şişelenmeye hazır sahte alkol ele geçirildi

10.06.2019-16:02 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-16:13)

İzmir'de sahte içki üretimi gerçekleştirilen depoda 856 şişe ve 250 litre sahte alkol tespit edildi.

Elde edilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı kişilerin ürettikleri sahte içkiyi şehir merkezi ve turizm bölgelerinde piyasaya sürdüğü bilgisini almalarıyla çalışma başlattı.

Yaklaşık bir ay süren teknik ve fiziki takipten sonra şebeke mensuplarına karşı operasyon gerçekleştirildi. Takibe alındıktan sonra Bornova bölgesinde durdurulan 2 hafif ticari araçta bir miktar sahte içki bulunması üzerine araçta bulunan 5 zanlı gözaltına alındı.

Bunun yanı sıra binada 180 litre etil alkol, bin boş şişe, 13 bin etiket, bin 750 şişe kapağı, çeşitli aromalar ve 100 litre kapasiteli 2 plastik tank bulundu.

KÜÇÜK ÇOCUKLARI ÇALIŞTIRIYORLARMIŞ  

Depoda kolileme işlemi yapmakta olan yaşı küçük 2 çocuk ise işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildi. Çocukların, sahte içkileri kolilemek amacıyla günlük 300 liraya çalıştıklarını söyledikleri belirtildi.

Bu arada emniyet kaynakları, depodan günde yaklaşık bin litre sahte içkiyi piyasaya sürüldüğünü açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal