İzmir'de Kaybolan Rüya Bebekten Haber Geldi

İzmir'de dün sabah anneannesi ile beraber kaybolan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik bulundu. Rüya ve anneannesi köye yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulundu.

04.07.2018-11:55 - (Son Güncelleme: 04.07.2018-11:48) İzmir'de Kaybolan Rüya Bebekten Haber Geldi

İzmir'in Tire ilçesinde dün sabah saatlerinden beri kayıp olan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesi Fatma Yenigün (55) bulundu.

ANNEANNE BEBEĞİ ALIP KAÇMIŞTI

Tire'ye bağlı kırsal Derebaşı Mahallesi'nde, kızının evinde ikamet eden Fatma Yenigün, dün sabah saatlerinde, torunu Rüya Çelik'i yanına alıp, kimseye bir şey demeden dışarı gitti. Bu esnada evde olan ve kahvaltının sonrasında bir süre uyuyan Gülçin Çelik (17), uyandığı zaman kardeşi Rüya ile anneannesinin evde olmadığını görüp, anne- babasına haber verdi.

YAPILAN ARAMALARDA BEBEK VE YAŞLI KADIN BULUNAMAMIŞTI

Resmi nikahları olmayan Derya Manas ile Hakan Çelik ise vaziyeti jandarmaya ihbar etti. Aile üyeleri, kendi uğraşlarıyla etrafta arama gerçekleştirdi; fakat netice alamadı. İhbarla köye giden jandarma ve AFAD birimleri, bölgede arama çalışması yaptı.

KÖYE 3 KM'LİK UZAKLIKTAKİ DEREYE YAKIN YERDE BULUNDU

Gerçekleştirilen arama çalışmaları özel eğitimli köpeklerle devam ederken kayıp bebek ve anneannesi, köye 3 kilometre mesafedeki bir dereye yakın yerde bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal