İzmir'de Bir Kadın, Kendisini Çeken Yaşlı Adamı İfşa Etti

İzmir'de bir kadın kendisini telefonla kayıt altına aldığını fark ettiği yaşlı adamının olaya dair videosunu çekerek ifşa etti.

13.07.2018-18:38 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-18:47)

Ulaşılan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde İzmir'in Buca ilçesinde taziz olayı yaşandı. Bir kadın iş çıkışı eve gittiği esnada yaşlı bir adamın onu gizlice takip ettiğini fark etti. Elinde cep telefonuyla kendisini arkadan çeken yaşlı adamı fark eden kadın, cep telefonunu çıkartıp aynı şekilde yaşlı adamı, ifşa etmek üzere kayıt altına aldı. Yaşlı adamdan telefonunu bakmak isteyen kadın adamın kaçması üzerine bağırarak çevredeki halktan konuyla ilgili yardım istedi.

GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKMİŞ

Tacizci yaşlı adam cep telefonu ile çektiği görüntüyü mağdur kadına gösterdi. Tacize uğrayan kadın, adamın telefonunda kendi görüntülerini gördü. Kadın görüntüyü gömesinin ardından, "İşte bu benim sil çabuk o videoyu" dedi ve çevredeki halkın yardımıyla yaşlı adam polis gelene kadar kaçması önlendi. Emniyet güçleri yaşlı adamı ve kadını alıp işlemler için karakola gitti. Burada kadının yaşlı adamdan şikayetçi olması ardından emniyet güçleri yaşlı adamın kadını görüntülediği telefonu incelemeye aldı. İncelenen telefonda başka kadınlarında yolda ilerlerken arkadan çekilmiş videoalra ortaya çıktı. Yaşlı adamın ifadesi alınıp telefonundaki görüntüler silindikten sonra serbest kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal