İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Adaylık Başvurusunda Bulundu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bir dönem daha aday olmayacağını açıklamıştı. Fakat Kocaoğlu'nun, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu." diyerek tekrar aday olmasıyla CHP'de planlar alt üst oldu.

17.01.2019-19:46 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-19:34) İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Adaylık Başvurusunda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere birçok büyükşehirde başkan adaylarını açıklamış fakat İzmir'i henüz açıklamamıştı.

Kulislerde CHP'nin İzmir'e kesin gözüyle baktığı için başkan adayı seçerken parti içinde tartışmalar döndüğü iddiaları dillendirilmişti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aklında ise Tuncay Özkan isminin olduğu fakat parti içinde bu ismi karşı olanların var olduğu konuşulmuştu.

Bugün, bu durumla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce tekrar aday olmayacağını açıklayan İzmir'in mevcut CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Gelişmeler, yaşadığım olaylar dün sabah tekrar aday adayı olma kararı vermeme neden oldu. Aday adayı olarak müracaat ettim. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum." diyerek adaylık başvurusunda bulundu.

Aziz Kocaoğlu'nun aday olmayacağını açıklamasına rağmen böyle bir girişimde bulunması, mevcut CHP yönetimine bir tepki olarak yorumlandı.

 Kocaoğlu'nun bu atağının ardından CHP'de neler olacağı ise merak konusu...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal