İyi Partili Başkandan Sert Uyarı: Aday Olacak Kapı Buluruz

İyi Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediyesi için CHP ile ittifak yaparak aday çıkarmamasını sert bir dille eleştiren İYİ Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,"Bu iş düzeldi düzeldi aksi takdirde aday olacak başka kapı buluruz" dedi.

27.01.2019-14:22 - (Son Güncelleme: 27.01.2019-14:13) İyi Partili Başkandan Sert Uyarı: Aday Olacak Kapı Buluruz

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken 'Millet İttifakı' çatırdamaya devam ediyor!

'Millet İttifakı' çatısı altında hazırlanan uzlaşmaya göre CHP ve İyi Parti, Muğla'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı dışında uzlaşma sağlayamadı. Bodrum'da Mehmet Tosun'un İYİ Parti'den aday adaylığını açıklamasının ardından ilçelerde uzlaşma sağlanamayınca CHP ve İyi Parti tüm ilçelerde aday çıkarma kararı aldı.

Bu karara İyi Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tepki gösterdi. Twitter'dan bir açıklama yapan Saatcı, ittifakın bu şekilde olmasına tepki göstererek, eğer bu şekilde ittifak olursa kendisinin parti farketmeksizin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı vurgusunu yaptı.

Saatcı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Günaydın. Herkese iyi pazarlar. Böyle ittifak olmaz. Bu iş düzeldi düzeldi aksi takdirde şahsım Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır. Biz aday olacak bir kapı buluruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal