İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den İstanbul'a Kayyum Yorumu: Cumhurbaşkanı Müsaade Etmez

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Neye dayanarak İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, böyle bir çılgınlığa müsaade etmez" dedi.

09.09.2019-09:36 - (Son Güncelleme: 09.09.2019-09:33) İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den İstanbul'a Kayyum Yorumu: Cumhurbaşkanı Müsaade Etmez

Antalya'da 'Türk'ün ilk er meydanı' olarak isimlendirilen ve bu sene 667'ncisi yapılan Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri için şehre giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il binasında gündemi değerlendirdi. Akşener, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerine kayyum atanacağıyla alakalı söylemleri nasıl değerlendirdiği ile ilgili soruya, "Sanmıyorum" cevabını verdi. Terör bağlantsı gerekçe gösterilerek Mardin, Diyarbakır ve Van belediyelerine kayyum atandığını anımsatan Akşener, şöyle devam etti:

"Neye dayanarak İstanbul ve Ankara'ya kayyum atanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın böyle bir çılgınlığa müsaade edeceğini zannetmiyorum. Vatandaş kendi iradesine ters düşülmesine karşı çıkıyor. En bariz örneği son İstanbul seçimleridir. Sivil darbe yapılarak mazbatası elinden alındı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun. İstanbul seçmeni 'Benim irademe el koyamazsınız' dedi."

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜSAADE ETMEZ"

İmamoğlu'na oy vermeyen muhtemelen AK Parti seçmeni gitti oy verdi ve 800 bin farkla aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, böyle bir çılgınlığa müsaade etmez" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal