İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çağrı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı geldi. Akşener, "Sayın Erdoğan'ın partiler arası mukavemeti sağlamaya çağırıyoruz" dedi.

25.06.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 25.06.2019-10:50)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Akşener, siyasi diyaloğun önünün açılmasının gerektiğini söyeyerek "Partiler arası anlaşmaya davet ediyoruz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YSK'nın kararı ile 23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul seçimlerinin sonrasında ilk grup toplantısında açıklamalar yaptı. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

ERDOĞAN'A ÇAĞRI

"Damat ekonomi bakanı, iftiracı İçişleri Bakanı vazifeden alınmalıdır. AK Parti seçimlerin ardından demokratik tövbe edeceklerini söylemişler. Şimdi bu adımları atmalılar." diyen Akşener, "Türkiye'nin bir an önce düze çıkması için sayın Erdoğan'ın partiler arası mukavemeti sağlamaya çağırıyoruz. Yürütme görevi Sayın Erdoğan'dadır. Mevcut siyasi anlayışını sürdürmek istiyorsa bu anlayışa son vermesi gerektiğinin farkında olmalıdır. Ya düzelteceksiniz ya da halk bu düzene son verecek. Ya kendinizi yenileyeceksiniz veya yenile yenile gideceksiniz" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal